Madárhálóval a ritkán használt terasz, erkély is megvédhető!

Madárhálóval a ritkán használt terasz, erkély is megvédhető!

Madárhálóval hatékonyan megvédhető a ritkán használt erkély vagy terasz attól, hogy a galambok oda fészkeljenek, hatalmas koszt okozva.

A galambok elleni védekezés gyakran jelent gondot, ugyanis a madarak annyira megszokták az ember közelségét, hogy szívesen építenek fészket a ritkábban használt erkélyekre. Előfordul, hogy ha csak egy-két hétig nem észlelnek mozgást például a nyaraló teraszán, akkor fészekrakásba is kezdenek, alaposan meglepve a későn érkező tulajdonosokat. Azonban a váratlan lakótársak beköltözésének elejét vehetjük a madárhálóval.

madárháló fizikai akadályt jelent a galamboknak, így a vizuális madárriasztóknál (például műbagoly) sokkal hatásosabbak. A mű ragadozó madarakat ugyanis egy idő múlva megszokják és figyelmen kívül hagyják. A madárhálót érdemes még azelőtt kihelyezni, hogy megkezdődne a fészek építése.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és megbízható madárhálót szeretne vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken!

2021-07-15T14:17:04+00:002021 június 22|

Elérhetõségek
Telefon:06-20-252-4775
E-mail: info@galambstop.hu